Bo i Averøy

Kystkommunen Averøy har om lag 5850 innbyggere og ligger vakkert plassert mellom gjenreisnings- og operabyen Kristiansund og jazz- og administrasjonsbyen Molde. Den spektakulære Atlanterhavsveien er et av Norges mest besøkt turistmål, og knytter Averøy til fastlandet i sørlig retning. Atlanterhavstunnelen gir fast veiforbindelse mellom Averøy og Kristiansund og til fastlandet i nordlig retning. 

Tak over hodet og tumleplass til de som ønsker det

Kjenner du på lysten til å bygge eget hus? I Averøy er det flere ledige boligtomter, både i kommunale- og private boligfelt.

Barnehager og skoler i Averøy

Averøy kan tilby gode bomiljø, ledige barnehageplasser, to nye barneskoler, én privatskole og én ungdomsskole som er kjent for godt læringsmiljø og engasjerte ungdom.

Barnehagene er spredt ut over i kommunen, mens barneskolene er lokalisert til Kårvåg, Bådalen og Bruhagen. Bruhagen barneskole og Averøy ungdomsskole er lokalisert i tilknytning til Averøy kulturskole og til Bruhagen idrettspark; med flerbrukshall, svømmehall, kunstgressbane, friidrettsbane og diverse utendørs aktivitetsflater. På Kårvåg er det ny barneskole under oppføring med to store aktivitetsparker på skoleområdet. I tillegg er Kårvåg-Havørn fotball sin kaldhall lokalisert rett ved.

Scroll til toppen